۷ شهریور ۱۳۹۴، ۱۸:۱۱

در شهرستان دنا؛

مخزن آب هزار متر مکعبی شهر پاتاوه به بهره‌برداری رسید

مخزن آب هزار متر مکعبی شهر پاتاوه به بهره‌برداری رسید

سی سخت – در آیینی با حضور مسئولان استانی، مخزن آب هزار متر مکعبی شهر پاتاوه در شهرستان دنا به بهره‌برداری رسید.

به گزارش خبرنگار مهر، این آیین عصر شنبه با حضور رئیس سازمان مدیریت وبرنامه ریزی استان، نماینده مردم بویراحمد در مجلس، مدیرعامل آب و فاضلاب شهری، فرماندار دنا و جمعی از  مسئولان شهرستانی برگزار شد.

مدیرعامل آب و فاضلاب شهری کهگیلویه و بویراحمد گفت: احداث این مخزن یکی از نیازها و اولویت‌های اصلی در حوزه آب و فاضلاب شهری بود.

سید علی لدنی نژاد افزود: این پروژه در سال ۹۲ آغاز شد و با اعتباری بالغ بر ۵۵۰ میلیون تومان از منابع استانی به بهره‌برداری رسید.

وی بیان کرد: مخزن آب قدیمی شهر پاتاوه جوابگوی تامین آب شرب شهروندان و توسعه این شهر نبود و براین اساس ساخت مخزن جدید متناسب با نیازهای کنونی و آینده این شهر در دستور کار قرار گرفت.

لدنی‌نژاد حجم این مخزن را هزار متر مکعب عنوان کرد و گفت: این مخزن آب شرب شهر پاتاوه با جمعیت پنج هزار نفر و روستاهای حومه را تامین می کند.

وی با اشاره به موقعیت پاتاوه و قرار گرفتن آن در جاده ارتباطی جنوب به مرکز کشور، بیان کرد: در این پروژه آینده شهر پاتاوه و توسعه آن نیز در نظر گرفته شده است.

 

کد مطلب 2898757

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha